Søborg

Frivillige i Høje Gladsaxe blev fejret

Gladsaxes borgmester Trine Græse var med til at fejre de næsten 100 frivillige. Foto: Kaj Bonne

En stor gruppe frivillige gør hver dag en stor forskel for deres lokalområde i Høje Gladsaxe. Onsdag aften blev de fejret på Bibliotek+.

Bibliotek+ var onsdag aften dedikeret til at fejre alle de frivillige, der gør en forskel for deres lokalområde i Høje Gladsaxe. Uanset om man står for aktiviteter i seniorklubberne, beboerhuset Pulsen, ung-til-ung, Haraldskirken, Bibliotek+ eller rundt om i hele Høje Gladsaxe.

Gladsaxes borgmester Trine Græse var med til at hylde de næsten 100 frivillige, som med deres store engagement er med til at styrke fællesskabet på tværs af Høje Gladsaxe og vise, hvor mange forskellige måder man kan være aktiv i sit lokalsamfund.

– Fælles for jer alle er, at I hver især yder en ekstra indsats for jeres naboer og jeres lokalområde. Det kan man gøre på rigtig mange måder. I seniorfællesskaber, gennem aktiviteter for børn og familier, ved at styrke naboskabet på sociale medier, lave kulturarrangementer og fællesspisninger eller bare ved at give en hånd med, når der for eksempel skal slæbes borde eller samles affald. Det er bare et udpluk af alle de mange aktiviteter, I tilsammen står for. Det skal I have tak for, sagde Trine Græse i sin tale. 

Både foreninger, klubber og lokale ildsjæle var repræsenteret til arrangementet, som var arrangeret af Bibliotek+, Vores HG, de fem boligforeninger, Haraldskirken og Gladsaxe Kommune.

Kommentarer