Erhverv

Personaliseret medicin sikrer vækstpris i København

Nordic Bioscience vinder EY Entrepreneur Of The Year 2023 i region København. De er nu i spil til prisen som Danmarks bedste vækstskaber.

De københavnske vækstskabere blev hyldet ved den regionale finale i EY Entrepreneur Of The Year 2023, der fandt sted ved et event i Industriens Hus i København.  

Forskning og udvikling af medicin tilpasset den enkelte patient – og en flot vækst – er blandt det, der har sikret virksomheden Nordic Bioscience, der ligger i Herlev, prisen som årets vækstskaber i region København. 

”Deres regnskaber afslører flotte tal på alle parametre, og selv om de ikke er kendt af den almindelige dansker, så har Nordic Bioscience gjort sig bemærket i branchen – ikke bare nationalt, men også globalt, hvor de har været dygtige til at indgå gode partnerskaber og også har store pharma-virksomheder som kunder. Det er blandt det, juryen har lagt vægt på, siger Sasja Dalgaard, associate partner i EY og ansvarlig for region København i EY Entrepreneur Of The Year.

Startups på ølkassen

Ved den regionale finale i København spillede regionens tre finalister i startup/scaleup-kategorien, virksomhederne Go Autonomous, Hyme Energy og Monta, også en særlig rolle. De skulle nemlig ’stå på ølkassen’ og komme med en pitch af deres forretning. Det gjorde et særligt indtryk på Per Frandsen, der er forretningsudvikler i EY og ansvarlig for startup-kategorien ved EY Entrepreneur Of The Year:

”At de har modet til at stille sig op foran erfarne erhvervsfolk og er hudløst ærlige og taler lige fra hjertet, er super imponerende. Det kendetegner faktisk dem alle sammen – også dem, der ikke er vant til at stille sig op og tale for en stor forsamling.”

Klar til landsfinale

Nordic Bioscience var finalist i regionen sammen med følgende virksomheder:

  • 3XN
  • CABCON
  • GAVEFABRIKKEN
  • OOONO

Med den regionale sejr er Nordic Bioscience klar til landsfinalen i EY Entrepreneur Of The Year, som finder sted 23. november 2023. Her bliver en af de seks regionale vindere kåret som samlet vinder i Danmark. 

Om EY Entrepreneur Of The Year

EY Entrepreneur Of The Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, der finder sted i flere end 60 lande.

I mere end 25 år er der afholdt EY Entrepreneur Of The Year i Danmark, hvor vi hylder de bedste entrepreneurer, der fører pennen og tegner stregerne til de danske vækstmesterværker, ved en række events rundt om i landet.

De stærkeste kandidater deltager i kåringer i seks regioner, før landsvinderen udråbes den 23. november i København.

Hovedvinderen, der bliver udråbt som årets EY Entrepreneur Of The Year 2023 deltager i den internationale finale, der finder sted juni 2024 i Monaco.

Ved landsfinalen bliver der også kåret vindere i kategorierne Export and Globalization, ESG, Life Sciences, Social Entrepreneurship – Future Impact, Startup/Scaleup, TECH samt Æresprisen.

Kommentarer