Kultur

Prins Vincent slog både konge og storebror

I fem danske byer og på TV2’s sendeflade vil dagen i dag være præget af Royal Run, som i år løbes for 5. gang. I år bliver løbet afholdt i byerne København, Aarhus, Brønderslev, Kalundborg og Fredericia.

Hele den kongelige familie løber med, hvor kong Frederik startede på One Mile i Fredericia efterfulgt af kronprins Christian, der løb One Mile i Brønderslev. Før løbet var både far og søn spændte på, hvem der ville få bedte tid.

Prinsesse Isabella, prinsesse Josephine og prins Vincent løber også One Mile under Royal Run i København.

Ved middagstid blev det slået fast, at prins Vincent slår både farmand og storebrorens tid. Den 13-årige prins kom i mål som den allerførste overhovedet og løb ruten på 5 minutter og 55 sekunder. Således slog han både sin far og storebrorens tid. Kronprins Christian løb ruten på 6 minutter og 41 sekunder.

Både kronprins Christian og kong Frederik havde dog allerede forudset, at det ville blive Vincent, der løb med sejren, da de tidligere blev spurgt til, hvem der løb hurtigst i familien.

Dronning Mary løber også med i Royal Rund sammen med i alt og 95.000 andre løbeglade danskere

Løbet arrangeres af Bevæg dig for livet, men ligesom de tidligere fem gange, løbet har fundet sted, er det kongefamilien, der står i front for eventet.

Kommentarer