Kultur

YouSee lancerer flere nye kanaler og tilbagevenden af Discovery

Christian Morgan, CEO hos YouSee og Christina Sulebakk, Managing Director hos Warner Bros. Discovery Nordic PR

YouSee og Warner Bros. Discovery har mandag annonceret en markant udvidelse af deres samarbejde, der inkluderer den nye streamingtjeneste Max samt tilbagevenden af Discoverys kanaler.

De nye kanaler omfatter også Kanal 4, 5 og 6, TLC, Eurosport 1 og 2 samt Discovery og Investigation Discovery. Denne udvidelse kommer i en tid, hvor tv- og streaming-markedet oplever en voksende integration, og hvor kunderne efterspørger mere samlet og fleksibelt indhold.

Aftalen giver også YouSee kunder mulighed for igen at kunne se det meste af Superliga fodbold på deres abonnement.

Aftalen kommer på et tidspunkt, hvor tv og streaming flyder stadig mere sammen, og hvor seerne ønsker adgang til det bedste indhold på en fleksibel og brugervenlig måde med mulighed for at samle kanaler og tjenester ét sted. Ligesom lanceringen af YouSee Play og YouSee Streamer er led i den udvikling, så er samarbejdet mellem YouSee og Warner Bros. Discovery det også.

CEO i YouSee, Christian Morgan, siger:

– Vi er rigtigt glade for at udvide vores samarbejde med Warner Bros. Discovery. Det betyder, at vi kan give vores kunder landet over endnu mere fantastisk indhold og endnu flere store oplevelser. Samlet ét sted. Med den højeste fleksibilitet og bedste brugeroplevelse.

Managing Director Warner Bros. Discovery Nordic, Christina Sulebakk er også meget tilfreds med aftalen:

– Jeg er meget begejstret for aftalen med YouSee, der gør vores store indholdskatalog af film, serier og sport tilgængeligt for endnu flere danskere. Vi har netop annonceret vores nye udvidede streamingtjeneste Max, der kombinerer vores stærke udvalg af indhold af forskellige genrer og titler på én samlet tjeneste. Samtidig styrker samarbejdet også Warner Bros. Discoverys tilbud til annoncører ved at tilføje betydeligt flere unikke seere på både lineære og digitale platforme.

YouSee udbyder internet, mobiltelefoni og tv/streaming til mere end 3 mio. danskere. Hver dag forbinder de deres kunder via landets bedste 5G mobilnetværk, ligesom de giver flest danskere de højeste internethastigheder og leverer underholdning via markedets største tv/streaming-univers. YouSee er en del af Nuuday-koncernen.

Kommentarer